+32 9 368 80 50
Menu

HELI group is actief in de verkoop, verhuur, service en onderhoud van hoogwerkers, schaarliften, heftrucks, verreikers, minikranen, veiligheidsmateriaal, opleidingen, transport en valbeveiliging.
Voor de divisie HELI NV zoeken wij in het kader van een uitbreiding van activiteit een MAGAZIJNIER (M/V) voor een technisch magazijn.

Magazijnier (m/v) voor een technisch magazijn

Omschrijving

Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten.  Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn.
In deze rol:

Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

Profiel

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch & groeiend bedrijf in een mensgerichte omgeving, waarbij je de nodige autonomie krijgt om je job uit te voeren.

Wij bieden een correct verloningspakket, aangevuld met extra legale voordelen (oa. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering).

Je krijgt de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden uit te breiden met de nodige opleidingen. Wij voorzien een doorgedreven on-the-job opleiding.

Wij zijn vlot bereikbaar, gelegen aan E40-afrit Wetteren.

Interesse?

Stuur je CV met motivatie naar work@heli.be.
Telefonisch kan je ons hierover contacteren op het nummer +32 (0)9 368 80 95.
In ons streven naar een langdurige samenwerking geven wij je tijdens het selectiegesprek de kans om ons echt te leren kennen.
Iedere kandidatuur wordt discreet en vertrouwelijk behandeld.

Close search window