+32 9 368 80 50
Menu
Verfijn selectie (filter)

Collectieve valbeveiliging

Counterweight

Bestaat uit maar drie onderdelen: een inklapbare staander, een hekwerk, een betonnen ballastblokje. Voordeel: geen losse onderdelen die kwijt kunnen raken. Gemakkelijk op te bouwen: plooi de staander open en plaats ballastblok, herhaal dit met een tweede staander, hang vervolgens het hekwerk in de staanders. Voordeel: snel, gemakkelijk en veilig. Voldoet aan de veiligheidseisen volgens de Europese norm EN 13374 klasse A.

Aluminium hekwerk

Hoe werkt het? • De staander hangt in de goot en steunt af tegen de gevel. • Het gewicht van het systeem (staander, hek, kantplank en haakbeugel) is maar 9.4kg per strekkende meter. • Bij een val ontstaat er kracht op het hekwerk. Deze kracht wordt opgevangen door de staander, die afsteunt tegen de gevel. Daardoor is de belasting op de goot minimaal. Dit aluminium hekwerk is zelfs toepasbaar bij een dakrand met een overstek tot 1 meter. Voordeel: Géén losse onderdelen en geen beschadiging aan gevel en tuinen.

Spoor

Rail Safety System is een magnetisch hekwerk voor spoorwerkzaamheden. Hiermee creëer je voor je medewerkers een veilige werkplek terwijl het treinverkeer ongehinderd zijn gang gaat. Dit hekwerk bestaat uit maar twee onderdelen en kan op vrijwel elk type rail bevestigd worden. Het kan tot 20 keer sneller opgebouwd en afgebroken worden dan traditionele systemen. Op basis van deze gepatenteerde technologie met magneten zijn nog andere veiligheidssystemen ontwikkeld.

Staalhekwerk

Het staalhekwerk vormt samen met de paal de basis van een goed veiligheidssysteem voor de meest uitdagende bouwomgevingen. Het is ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor randbescherming van steile daken of constructies met een grote overspanning. Met hun 20kg zijn ze lichtgewichten voor een snelle montage. De staalhekkens worden geleverd in handige transportframes, wat het gebruik op de werf, de stockage en het transport gemakkelijk maakt. Het staalhekwerk is een leuning, afrastering en voetplank in één product. Het heeft schokabsorberende eigenschappen. In combinatie met de ver

Hulp of advies nodig over een toestel? +32 9 368 80 50

Sluit zoekvenster