+32 9 368 80 50
Menu
Verfijn selectie (filter)

Veiligheidsnetten

Safety Net Fan

Het Safety Net Fan is ontworpen om direct tegen een gebouw bevestigd te worden. Zeer geschikt voor gebruik in dichtbebouwde locaties, waar mensen en eigendommen beschermd moeten worden. Twee formaten van net en een hoekoplossing zorgen ervoor dat SNF aanpasbaar is aan de vorm van elk gebouw. SNF bestaat uit een personenopvangnet (maaswijdte 60 mm) met bovenop een puinvangnet (maaswijdte 20 mm) en absorbeert tot maximaal 4.5kJ aan energie.

Personenopvangnetten

Netten voor de opvang van vallende personen volgens de norm EN 1263-1. Vervaardigd uit polypropyleen met draaddikte 5 mm. Ze hebben gewoonlijk een maaswijdte van 100mm. Kleinere maaswijdtes 60 mm en 45 mm zijn ook leverbaar. Deze netten moet je zo dicht mogelijk onder de te beveiligen werkplek ophangen. De valhoogte mag binnen 2 m van de netrand niet meer dan 3 m bedragen. Op alle andere plaatsen mag de valhoogte niet meer dan 6 m zijn. De bevestiging van het net kan gebeuren met touw, karabijnhaken of ingeweven kouslussen.

Balcony Safety Net

Verticale netten maken het mogelijk om heel snel en eenvoudig een tijdelijke leuning te creëren. Ze worden geleverd in een handige draagtas of een alu koffer. Een flexibele textielband van 188 mm hoogte fungeert als plint om te voorkomen dat klein materiaal kan vallen. Overspanning tot 6 m in één keer is toegestaan.

Hulp of advies nodig over een toestel? +32 9 368 80 50

Sluit zoekvenster