+32 9 368 80 50
Menu

Ommelift, kwalitatieve hoogwerkers op aanhangwagen

in Toestellen
Geschreven door Nico Meerschaut
News detail sample

Dit jaar brengen zij met de Omme 1300E een nieuwe 13 m telescopische aanhanger op de markt die de oude 1250E vervangt. Ook de 37 m hoogtewerker op rupsen is voorzien van een volledig nieuw mast systeem.

Omme 1300E

Deze nieuwe hoogtewerker op aanhangwagen is volledig re-designed. Dit heeft uiteraard een aantal voordelen met zich mee gebracht. Het toestel haalt niet enkel 50 cm meer werkhoogte, maar eveneens een groter zijdelings bereik. Binnen het volledige werkgebeid kan je met een maximaal gewicht van 200 kg in de werkkooi een zijdelings bereik halen van 9 m.

Het is makkelijker om dit nieuwe toestel te verplaatsen omdat de totale lengte van de aanhanger korter geworden is. Standaard voorzien met hydraulische rij aandrijving, hydraulische afstempeling, fly-jib, 220V stopcontact in de kooi en een kooirotatie van 100° zorgen voor een kwalitatief hoogstaand toestel.

Standaard aangedreven door 220V. Ook verkrijgbaar in 220V + batterij.

Omme 3710RBDJ

De mast opbouw van de 37 m rupshoogtewerker wordt vernieuwd. De mast zal opgebouwd worden met een zeshoek structuur en zal bestaan uit 7 mast secties.  Met een breedte van 1,1 m is het mogelijk om door nauwe openingen te manoeuvreren.  De mastbewegingen zijn dubbel uitvoerbaar. Doordat u 2 bewegingen kan uitvoeren wordt de efficiëntie verhoogt.  Binnen 3 minuten brengt u 250 kg op 37 m hoogte.
Inzetbaar op oneffen terrein tot 30% (16°) levert dit toestel uitmuntende prestaties, dit zowel binnen als buiten.  De aandrijving bestaat uit een diesel en batterij bi-energie pakket. Het 400Ah batterij pakket wordt automatisch bijgeladen van zodra de diesel motor gebruikt wordt. De rijmotor is voorzien van 2 snelheden waardoor een snellere verplaatsing mogelijk is. 

Beide toestellen werden op de Bauma beurs in april officieel voorgesteld.

Ontdek meer artikels over Toestellen
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster