+32 9 368 80 50
Menu

Veiligheidsrichtlijnen voor bezoekers

in Nieuws
News detail sample

Bij HELI staat veiligheid altijd op de eerste plaats. We zijn continu bezig om onze veiligheidsnormen te verbeteren, niet alleen voor ons team, maar ook voor onze bezoekers. Daarom hebben we enkele nieuwe richtlijnen ingevoerd.Wij staan altijd klaar om je te helpen. Samen werken we aan een veiligere toekomst.

Veiligheidsrichtlijnen bij het bezoeken van HELI Wetteren

1. Volg altijd de voetpaden en zebrapaden

Onze terreinen zijn voorzien van duidelijk gemarkeerde voetpaden en zebrapaden. Deze routes zijn ontworpen om je veilig van punt A naar punt B te brengen. Gelieve deze paden te volgen om ongevallen te voorkomen.

2. Begeleid rondlopen op het terrein

Voor je eigen veiligheid verzoeken we je om niet zonder begeleiding op ons terrein rond te lopen. Onze HELI-team is er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je veilig je weg vindt.

3. Rookzone

Roken is alleen toegestaan in de aangewezen rookzone aan de refter, bij de rode vaas.

4. Draag een fluohesje

Wanneer je je buiten op ons terrein bevindt, dien je altijd een fluohesje te dragen. Deze hesjes zijn bij ons verkrijgbaar en zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent. Een uitzondering geldt alleen wanneer je het terrein verlaat.

5. Uitrijden en poortprocedures (overal zone 20)

Ben je met de auto of een bestelwagen en wil je het terrein verlaten? Dan dien je rond het oranje gebouw te rijden (zie oranje lijnen op het plan) en op de groene knop bij de gesloten poort te drukken. De poort zal dan automatisch opengaan. Buiten de reguliere werkuren dien je altijd vergezeld te worden door een HELI-medewerker die de poort met een badge zal openen.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Wij staan altijd klaar om je te helpen. Samen werken we aan een veiligere toekomst.

 

Jouw veiligheid is onze prioriteit!


Het HELI-team

Ontdek meer artikels over Nieuws
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster