+32 9 368 80 50
Menu
Verfijn selectie (filter)

Ladders

Ladders, trappen en platformen

Kooiladders

Dit modulaire systeem biedt een veilige oplossing als noodladder. Je krijgt toegang tot installaties of een andere vaste toegang voor bijvoorbeeld het onderhoud aan een dak. Deze ladders bieden een oplossing tot een hoogte van 10 m. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals aluminium, staal en inox. De ladders kunnen nog extra uitgerust worden met een veiligheidsrail. Bij ladder hoger dan 10m moet er om de 6m een rustplatform zijn.

Kunststof ladders

Werken in een chemische omgeving? Aan elektriciteit? Deze ladders bieden de oplossing. De ladders zijn verkrijgbaar in veel verschillende types (trapladders, reformladders, boktrappen…) en kunnen aangepast worden aan je behoeften en eisen. Ze voldoen allemaal aan de norm EN 131.

Specials

Constructies gemaakt naar uw specifieke wensen en toepassingen. Om te gebruiken bij tankwagens, op rails of als vaste toegang op uw werf of magazijn.

Accessoires

Zijn er bepaalde onderdelen aan je ladder stuk door slijtage? Wil je wat extra comfort? Dan kunnen accessoires een oplossing bieden voor jouw situatie. Voor al onze ladders zijn er bepaalde onderdelen die vervangen kunnen worden.

Hulp of advies nodig over een toestel? +32 9 368 80 50

Sluit zoekvenster