+32 9 368 80 50
Menu
Verfijn selectie (filter)

Ladders, trappen en platformen

Enkele ladders

Wij hebben een grote variëteit aan enkele ladders: uitgebogen of rechte ladderbomen of voorzien van een stabilisatiebalk, ladders met ladderhaken of verrijdbaar over een railsysteem. Je kan kiezen tussen sporten of een iets bredere comfortabele trede voor als je langere tijd op de ladder moet blijven staan. Alle ladders voldoen aan de norm EN 131

Opsteek- en optrekladders

Opsteekladders zijn voorzien van gevelrollen aan de bovenzijde van de ladder om het opsteken langs een muur te vergemakkelijken. Je brengt de optrekladders op de gewenste hoogte door middel van een touw. Er zijn 2- en 3-delige ladders verkrijgbaar. Alle ladders voldoen aan de norm EN 131.

Trapladders

Deze eenzijdig oploopbare trap is voorzien van een platform en een doorlopende steunbeugel. Op deze steunbeugel kan er soms nog een ladderbakje voorzien zijn om klein materiaal in te stockeren tijdens het werk dat je uitvoert. We hebben in ons gamma trapladders voor zowel huishoudelijke taken als voor professionele of industriële activiteiten. Alle trappen voldoen aan de norm EN 131.

Boktrappen

Ze worden ook wel omschreven als 2-zijdig oploopbare trappen, wat wil zeggen dat je ze aan beide zijden kan gebruiken. Deze trappen kunnen verkregen worden met verschillende types treden, laddervoeten, boommaten - Allemaal afhankelijk van de situatie waarin jij ze wil gebruiken. Alle trappen voldoen aan de norm EN 131

Werkplatformen

Een werkplatform biedt extra comfort bij langdurige werkzaamheden of wanneer je beide handen nodig hebt om het werk uit te voeren. Elk werkplatform is voorzien van een gemakkelijke opstap en een leuning rondom het platform, wat zorgt voor een veilig gevoel tijdens jouw werkzaamheden. Alle werkplatformen voldoen aan de norm EN 131.

Telescopische platformtrappen

Ze bieden de ideale tussenstap tussen een ladder en een rolsteiger. Makkelijk toegankelijk, snel opgesteld door 1 persoon. Telescopische platformen nemen weinig ruimte in beslag om op te bergen. Ze zijn in hoogte verstelbaar. Het grote platform met rondom leuningen geeft de gebruiker een veilig gevoel. Sommige telescopische platformen zijn voorzien van zijsteunen om nog meer stabiliteit te bieden. Alle platformen voldoen aan de norm EN 131.

Verrijdbare platformtrappen

Een veilige, comfortabele en verrijdbare werkplek is wat deze trap te bieden heeft. De brede treden zorgen voor een comfortabele opstap. Direct klaar voor gebruik. Door de drukwielen staat deze trap onmiddellijk vergrendeld zodra je op de eerste trede stapt. Het platform kan voorzien worden van leuningen rondom, wat de gebruiker een extra veilig gevoel geeft. Alle verrijdbare platformen voldoen aan de norm EN 131.

Hulp of advies nodig over een toestel? +32 9 368 80 50

Sluit zoekvenster